минуле без майбутнього

( в стилі РЕП)

Чому ти не поруч, чому не зі мною,
чому ти не тут й обернувся спиною?

Життя для мене - хороший урок,
І почуття всі мої закриті на замок

не існуе для мене такого слова, як любов
и саме через це, одна залишилась я  знов.

ти можеш побачити в моЇх карих очах,
лише страждання,відчай,біль а також страх.

тебе поруч зі мною давно уже нема,
і те що будем разом - це лише слова.

і звичайно мені за це страшенно жаль,
та в душі моїй лишилась одна лише печаль.

все що було в нас,це все було дарма
це все вже минуле, і тепер цього нема.

та щястя приходить до тих, хто чекає,
мету свою бачить і не відступає....


Рецензии