*** Дайн кук из кэмой лихт фаргист зих на идише

Дайн кук из кэмой лихт фаргист зих,
Шайнэн -  с’шайнт лихтик ун цэртлэх
С’шайнт мит онмут фун а юнгэн бойм,
С’танцт ун цэртлт ин винтл,
С’брэнт мит шэйнэм тройм,
С’шайнт ун шмэйхлт ви а киндл.
Ун зэ их ун ту зих фарлозн
Аф дэр винт эр’т цу ништ фарблозн


Рецензии