The Wall

Що зупиняє нас з тобою?
І що є справжньою метою?
Чи хочемо ми разом бути?
Чи треба нам про все забути?

Чи не здається тобі, ДРУЖЕ,
Що я до тебе не байдужа?
І схоже ти, мій милий, теж
Хотів би буть зі мной без меж.

Та є незримая стіна,
І розділяє нас вона.
А звідки взЯлась - невідомо!
Можливо, хтось створив свідомо?

Але скажи, кому потрібно
Впливати на чуже життя?
І я цілком з тобою згідна,
Що це зробили ти і я.

Ми самі збудували скелю,
Що стала непорушно так.
Але прийди в мою оселю
І ми позбудемось ознак...

Навіть ознак цього творіння,
Що так спотворило життя!
І не залишилось терпіння...
Я хочу справжнього буття!

Не можу більше буть в в'язниці
Цих підсвідомих перешкод,
А хочу я з життя криниці
Напитися чудових вод.

І буду сАма я щаслива,
Вродлива, ніжна і кмітлива.
З тобою ж буде це чи ні
Нема різниці взагалі.

20.11.03


Рецензии