Miss Blue Eyes

Miss Blue Eyes
Who else become your new sacrifice?
Miss Blue Eyes
Miss Blue Eyes

Miss Long Legs
Don't speak to me about sex!
Miss Long Legs
Miss Long Legs

Miss Blond Hair
What did you invent I don't care.
Miss Blond Hair
Miss Blond Hair

When very strong stream
Will overcome a dam
Without you
I take up to Edem.
But you tell me baby
Promise me I please
That you'll be virgin honey
And turn away from them,
And turn away from them.

Ask me money darling
Only one time
I'll give ya for loving baby
A despicable dime.
Yeh!
Ask me some questions
Humfliate me a publicly baby
Anyway I'll die.

Miss Blue Eyes

13 марта 2003 года. Четверг.


Рецензии