Пробач

Пробач,це все,про що тебе благаю,
Тому що ми з тобою рiзнi.
Пробач за те,що не страждаю,
Пробач,кохати дуже пiздно.

Пробач,що мрiю не про тебе,
Що не люблю i не чекаю,
Пробач,що ти тепер без мене.
Пробач,я з часом забуваю.

А ти,ти-спогати лише моi,
Спогати страшного суму i cтраждання.
Пробач,але повинен тiльки.
Чинити бiль-твоэ призвання.

Ти назавжди моэ минуле,
Бо я тебе вже вiдпустила.
Все,що могли ми вже вiдчули,
Пробач,я так тебе любила.


Рецензии