Къош Re Kenavo

Кенаво, аьке, апа
Къош  менiнъ къала туган
Серый степь, верблюд, сайгак
Елдердын да ауырган

Кенаво сары-озек
Оьнегем бар ептеген
Кущить жокъ кумыс жакъсы
Табымнан шакал сенен

Орыс-Шошка, кенаво
Бератищке и калцо
Бейнет къыл да зейнет къыл
Жокъ упасть кизяк лицо

Кенаво, жаксы керек
Жас саьлем мектеп алды
Кел бар да мамбищ демек
Кенаво жалынбайды

Кенаво, емен ****ым
Вертолёт акътаушы
Айтылмас ынтыкътыгым
Кенаво даттаушы

Кенаво, ынау мынау
Балалы уьй - базар
Пшак жакъсы щащлик-мащлик
Баласыз уьй - мазар

[19 ноября 2003 года]


Рецензии