Приложылась маты к крынке - в обморокъ - кувыркъ!

Приклалася мати до кринки, в обморок - кувыркъ!
плач, мати,
твоєму синке
Голову КАМАЗом - кик!
І чого поліз під дроги,
Ась?
І втоптали мізки ноги в грязь.
приходили хлопці
В хату,
Речі говорили.
Обіцяли тобі,
Матір,
Кров пустити воділе,
Цоя слухати пішли
В школу
З п'яними гримасами,
Пол топтали, збившись у коло
Найко-адідасами,
Пумо-карабасами,
Виявилися вони,
Матір,
Трусо-пидорасами.
захмелілий тату
трощить свою хату,
Розірвав матраци в клочья,
З'їв з них всю вату.
Ай, страшна ти мати,
Твої зуби цвяхи,
Твої нігті - голки,
вночі,
На цвинтарі, на немом погосте,
Розкопай могилу,
З синівською кістки
Зроби собі дудку,
хай дуда грає,
хай дуда сміється,
Так зіграй же вбивці сина,
хай він обосрется


Рецензии