Зоря х-т-х

Червона зоря
зійшла над білим світом
до чого б цей знак?

Знак ознаки
лишив на перехрестях
долей і доріг
читай не перечитай
життя так завше мало...

Малої долі
проси у Дао Доріг
велику візьмеш...


Рецензии