Тхт-зелене

зелені очі
чарує глибина зір
грається Майя
солодкими мріями
тішить юначе серце

сердешний пташе,
не тріпочи від страху
крило загою

за горою гай
у гаю Жар-Птиця - там
твоя доленька
не поспить не дрімає
тебе чекає, Йванку


Рецензии