Life is...

Like running away
It feels
In my own way
It thrills

I surely will die
Don’t care
Coz life is a lie
Not fair

I’m getting so high
I drown
As if in the sky
I’m thrown

Who cares if I
Will break
Coz life is like pay
And take


Рецензии