Тхт-битва

Бористен хвилі
гонить на крутий берег
небезпечна гра
круча скоро упаде,
руслу хід перекривши...

порожня борня
чоловіків і жінок
ослаблює всіх

сонця стачить всім
на всіх благодать ллється
лише поверни
обличчя в потрібний бік
і меч заховай в піхви


Рецензии