Тхт-ра
ця осінь триває віки
дощами плачуть
дні і ночі, шепочу
я молитву - Він мовчить
мовчання неба -
від невміння читати
знаки по губах
склепіння храму
підпирає Чумацький
Шлях, перетина
він душу скривдженого
Ра, забутого людьми...
Свидетельство о публикации №103110200755