Акро танка хоку для wasserman
чудовій авторці, що ховає
своє справжнє ім'я за псевдонімами
Наталя Зелінська і Wasserman
___________________________
На наш вік досить
А там хоч трава вмри...
Та не всі такі
Армована Силою
Любов перемагає
І народжує
Яснооких стокрилих
Wolja їм ім'я...
____________________________
Свидетельство о публикации №103103100460
щиро дякую!
ловіть лист
Wasserman 01.11.2003 14:40 Заявить о нарушении