ПТАХ
спочити гуси сіли
летять у вирій
журавлі ключем...печаль
залишили Вітчизні
не здужаю
на призьбі сісти, тепла
покоштувати
остання осінь
відлетів в далекий край
мислитель юний
залишив книгу віршів
післясмак на довгий вік...
Свидетельство о публикации №103103100438