Депортация в тайгу. 8

АДЫН УЛТИМУЛ ЧАС

Петру – киоту, но дуре мине!
Два румына зря в пучине умерли.
Щи, колос, перо пуме.
Тэрция не с крысой; не ум блат – дурь.

Мэя вой прииде, транс де гуцул вещий.
Габен щи асудат де ынкордаре.
Блестел уд пекаря. Баста, кранты!
Чё? ВИЧ? Кинд Ито черешня, аре?!

Пилорж, адио! Ле бой. Спуне
Вор зыби. Ын урна у мя, душ маний.
Думай, бой, плетень, Лонго мине!
Сэ румянец-мул.
She мул. В стакане.


***
Ну, кретин, не кредере?
Еа! Баня душману ***!
Еа е о прэпастие, о Пятро.

Лукрецыя не к еде.
Дар ум в вине, а редис в тине.
Кэ крезь! Фурора! Ин атеист.

Ну, акын, неынкредере?
Фары на стеле.
Шифэрэ де лунэ.
Дар – кед. Ин кретин, а пацелуй.
Кара сие мне – ум в еде.
Ушол, собака!
Ши ынтотдяуна!


Рецензии