Мазл ун штрик на идише

Вэн гит зих аза цнуе вайбл,
Вос hолубт зих ба а вигл ви а тайбл;
Ин эйгн hойз из фаран а мазл-брохэ,
Ун из ойх лэбэдикэрэйт ди мишпохэ;
Зэй кумэн ин дэр hейм а сах фрайнд,
Ди  зун зи шайнт ун дир ун фрайнт.
Ду филст, аз ду бист штарк гликлэх
Ун райх. Тойг нит кэйн штриклэх.


Рецензии