Пророцтво Укра нi
Не втiшить, як апостола, наруга,
Iще не раз заплачеш, що на шию,
Пустила ненажерливу подругу.
А твоя нацiя пожне плоди лихого,
Спокутують усе бездумнi люди;
Тi, хто тельцю вклонились замiсть Бога, -
Прихильники запроданця Iуди.
Свидетельство о публикации №103102700878
А на рахунок змiсту, то на жаль мушу згодитися...
З повагою,
Гена Сергиенко 28.10.2003 21:20 Заявить о нарушении