Нас дво
У полі між квітів
Шукаєш одненьку
Квітоньку біленьку
Для мене ти море
У літнюю пору
Народжуєш хвильку
А може і кілька
Для мене ти дощик
Що трави полоще
Малюєш мокренькі
Пейзажі сіренькі
Для тебе я сонце
В твоєму віконці
Тебе я вітаю
Твій погляд шукаю
Для тебе я квіти
І діти і вітер
Без тебе ніхто я
Ми разом Нас двоє
Свидетельство о публикации №103102701147