*** Ойб их вэл дих фаргесн, Йерушолайим на идише

                Им эшкахэйх Йерушолайим…

Ойб их вэл дих фаргесн, Йерушолайим,
С’вэлн зих опнэмэн майнэ hэнт.
Ун х’вэл штэйн ба алтэ вэнт
Ин hарцн – мит дэм йирас-hашомайим
Ун х’вэл штэйн ба штэйнэрнэ мойерн,
Ин майн hарц - мит а гройсн тройер.
Фаргесн золн майнэ цумзистэнэ рэйд,
Дэрфар х’hоб онгевойрн ан эйнцикэ фрэйд
Бэхайей майн Йерушолайим!


Рецензии