4 3листники на пороз сатор
Осінні барви
оточили Столицю
солодкий полон
Лоно зоряне
Сипле дощі щоночі
Що воно хоче?
Червоний захід,
золотавий схід. Небо
різноманітне
Не сила грати
ці нескінечнні ролі.
Вийду в саторі...
%%%%%%%%%%%%%%%
Свидетельство о публикации №103101400342
Хьюмэйн 14.10.2003 11:14 Заявить о нарушении