Hарбстикс на идише

Ун видэр алц hэйбн зих он майнэ вэгн
Ин hарбстикэ голд,
Ин ди дрибнэ регнс,
Ун с’вилт зих фаргэсн, вос фриэр геволт.

Х’фрэй мих дос голд фун hарбстикэ блэтэр,
Золн зэй ин hэрцэр финклэн,
Финклэн фун ди нэшомэс ин алэ винклэн
А штикл фун а фрэйлэхн hарбстикн вэтэр.


Рецензии