Вначале были не Слова,

Вначале были не Слова,
А за забором - Голова,
Которую загородили…
И НЕКРОЛОГОМ наградили.
За Некрологом – Некролог.
В саду – ни Царь, ни Вождь, ни Бог…,
А кто же там???
               Наверно, Йог!


Рецензии