Падолист для нд ри
В жовтому листі
так хороше їжаку
тепло й затишно
зашаруділи
білочки жолудями -
руді трударі
багряновіють
вечори, кленовий лист
кружля повільно
іду додому
дихаю дощем, кмином
погідно, мило...
рясніє срібло
в бороді, на скронях- синь
осінні мрії...
::::::::::::::::::
Свидетельство о публикации №103100800353
на жаль я не художник. В цьому житті не вдалося. Як то кажуть Better luck next time...
575 12.10.2003 20:51 Заявить о нарушении