Сансара
Cрібляста стежка
поміж скель непривітних
довга дорога
**
Дорога крапля
води в пустелі, коли
вона остання
***
Остання зустріч
Подруга на пероні
Прощавай юність...
****
Юносте ласкава,
де тебе носило? Що
з тобою стало?
*****
Стало блюдечко
Серед столу."Так" чи "Ні"
Замкнулось коло...
*******
Свидетельство о публикации №103100700411