Я не в рю, що тебе вже нема

Я не вірю, що тебе не побачу,
Я не вірю - голос тівй не почую,
Я не вірю - не сумую й не плачу,
І нехай хтознащо кажуть люди,
Я не вірю.

Я не вірю - ти мене не покличешь,
Я не вірю - твоїх кроків не буде,
Я не вірю, що мене ти покинеш,
Я не вірю, в те, що дива не буде,
Я не вірю.

Я не вірю, що тебе вже немає,
Я не знаю, ти в землі чи на небі,
Та тебе я завжди памятаю,
Моє серце все питає: "Та де ти?"
Я не вірю.


Рецензии