МАЙЯ

 
))))))))))))))))))


Золото саду
заливає по вінця
душу. Присяду
спочити під айвою
нап’юся листя сяйвом

*
Листя кружляє
Танок триває вічно
Час – витвір Майї
*
Майя грається,
веселкою манірно
прикриває сум
віковічної мрії
про волю. Така – доля


(((((((((((((((((((((


Рецензии