Останнiй блюз

В глибинах мозку.
За лаштунками душі.
Відвертість саунду -
В мінорі темпу
Палаючого,
Плачучого серця.
Квадрат вiкна -
Лиш ночi, ночi, ночi...
Закритi очi.
Навiть без вина.

Психоделiчний дослiд:
Келих квiтня
В обiймах натовпу.
Моя сліпа весна -
Повiльний бiль
У грудях ворога.
Не складно.
Як iнтеграли з перших курсiв iнституту.
Все примiтивно:
Мінус, плюс,
Секс, алкоголь,
Марiхуана, блюз.

Блюз...
Сльози, кров, признання, зради
I жалкування за минулим.
Знову смерть,
I знову воскресiння.
Ритм життя...

Кидаю серце полум`ям пiд ноги
Голоднiй публiцi.
Без зайвої надiї...

...Губна гармонiка i втрати, втрати, втрати...
Я бiльш не хочу вiрити й прощати!
Я починаю грати
Останнiй блюз.


Рецензии
Дуже сподобалось

Дмитрий Би   18.04.2007 12:41     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.