Все просто
шурхоче листям,
шарудить на стежці білка.
осінній ранок
*
ковточок кави
духмяний дим сигари
бадьорить думку
сорока прилетіла
в сад, отримаю листа...
*
краплина роси
віддзеркалює небо
синю безодню
::::::::::::::::::::::::
Свидетельство о публикации №103092400333