М й
Знаю, якими шляхами блукають твої думки,
Знаю, як ти живеш, знаю я, де твій світ,
але не знаю,
як до нього мені увійти.
Знаю, де бережеш ти свої мрії,
Знаю, де ти ховаєш свої почуття,
Це схоже на величезні залізні двірі,
але немає,
здається немає у мене ключа.
Мій сон, моє небо,
Мій світ, мій спів,
Мій сон, моє небо,
Де ти, де ти, де ти?
І в час, коли світ здається сірим і злим,
Знаю, куди від усіх втікаєш ти,
Знаю, що то за біль ранить серце твоє,
але не знаю,
як захистити від неї тебе,
Знаю, чого мої ніжно цілуєш долоні,
Знаю, чом в очі дивишся, наче в останнє,
Бачу я душу твою, знаю я серце твоє,
але не знаю,
за що ти кохаеш мене,
Мій сон, моє небо,
Мій світ, мій спів,
Мій сон, моє небо,
Де ти, де ти, де ти?
Свидетельство о публикации №103092300852
Хіба кохають за щось?..
Кохають - може, за дощ,
в якому ти змокла ущент,
а може - за сірий цемент,
що бачив підбори твої
тоді...в тим житті...навесні...
:)))
З вдячністю та повагою до тебе, Лора
Игорь Позняк 19.02.2004 17:54 Заявить о нарушении