Кругом коло

:::::::::::::::::::
Червоне злато
Затопило оковид
То  день вмирає
Така прекрасна смерті
Мить. Собі побажаю...

**

Гра закінчилась
Гамір затих. На сцені
тіні акторів...

**

Спалах на небі
Щільні шари зжирають
Космічний човник
Дощ метеорний... Сльози
внизу. На горі спокій...
:::::::::::::::::::::::::


Рецензии