Шоколад

()()()()()()()()()()()

Гіркий шоколад
Ця прогулянка містом
Сумно одному

***

Золото парків
Струмує понад бруком
Схопити крихту?

***

Кава надворі
В фатаморґаннім Місті
Диво так поряд!

()()()()()()()()()()()()


Рецензии