Туман

:::::::::::::::::::::::

Ранковий туман
Осів на бокал з вином
Смакує добре...

***

Туман огорнув
Долину див, ліс, кручу
А може це сон?

***

Сон заневолив
По колу повів колом
Кружляння вічне...

***

Вічне творіння
Полум'ям свічки мовить
Слухаю пильно...

***

Пильно дивиться
На світ внизу беркут-сон
Вигляда здобич

::::::::::::::::::::::::


Рецензии