Кол hасхолойс кошойс на идише
М’зогт цу мир майнэ фрайнт,
Аз их швим авэк фун дэр hэйм аройс
Афн зайн зэгл х’штрэб опцукумэн фун hайнт
Ин моргн аф дэр ямишэр хвал’е,
Аф онцушрайбн а гройсэ вайлэ,
Ди вайлэ, с’войнт ин ди умбакантэ эртэр,
Ву зэнэн нит гевен ун клэйн ун гройс,
Вос из арайн ин ди дозикэ вэртэр –
«Кол hасхолойс кошойс!»
Свидетельство о публикации №103091101221