В чн сюжети в нок з пяти
Пожовклих листків
На дороги печалі
Ранок навіяв
***
Ранок навіяв
думку надії.Марно...
Вічність за рогом
***
Вічність за рогом
Бавиться вітром.Сумно...
Гра безкінечна.
***
Гра безкінечна
Сонячний зайчик, тіні
На занавісці
***
На занавісці
Акварельно - шовковій
Вічні сюжети.
---------------------------
04.09.2003 року.
Свидетельство о публикации №103091001210