ДТП

Kenavo поездка в Минск,
Ha ma bro salud deoc'h c'hwi
Kenavo ma neuve guitare
Ha ma bro salud deoc'h c'hwi
Kenavo отдать долги
La la la la la la la le no
И чинить помятый дверь
Ar frankiz zo ganeoc'h c'hwi
;о)


Рецензии