Пякучы боль
Ды слёзы коцяцца з вачэй.
А ты казаў, што так не будзе.
Ад слоў тваіх мне не лягчэй .
Так цяжка дыхаць, ды трываю,
Так цяжка жыць, але дышу.
Удары моцныя прымаю
На сваю кволую душу.
Паслаць да чорта ўсё хачу я
Пляваць на бога мне ўжо.
Малітвы ён мае не чуе
Прашу я многа? Ды няўжо?
Мне кажуць: “Будзе не такое,
Прыберажы благі настрой.
Ну а цяпер жыві ў спакоі“.
Ды толькі дзе ён, той спакой?
Пякучы боль сцінае грудзі,
А слёзы коцяцца з вачэй.
Хачу паверыць, хутка будзе
На сэрцы крышачку лягчэй.
Свидетельство о публикации №103090801374
Соломея Пильштынова 06.01.2004 01:52 Заявить о нарушении