Все, що пишу... укр

Все, що кажу, все, що пишу
Я на долоні тобі покладу
В серці весну, в мріях красу
В слові сьогодні тобі я дарю.

Сонечка край, неба блакить
В сердці нехай твоя мрія летить
Світлом без меж..., грає, горить
З нею ідеш, в кожну радісну мить.

Все, що пройшло, все, що прийде
Радістю вітра тебе огорне
Усмішки мить ти в любові знайди
Світу надію, ти в ній принеси.


Рецензии