Майн hоб-ун-гутс на идише

Х’hит ин зих,
Ин hарцн кол hароэс –
Алдос шлэхтс з’мир гевэйзн;
Х’hит ин зих
А швэрэр пак фун ди тоэсн;
Х’hит ин зих
Ин арцн ойх дэм гут hэйсн.

Х’hит ин зих,
Ин hарцн ди бакантэ цурэлэх,
Ун а сах фаршэйдэнэ шурэлэх,
Вос с’вэлн зайн ди лидэр –
С’вэлн зайн ди фолкслидэр.

Х’hит ин зих
Ин hарцн майнэ лэбнс-йесойдэс
Ун эйгэнэ сойдэс
Кэйнэр hот нит гекэнт цу висн…


Рецензии