Cкажи, д дусю...
Знаславлена Вкраїна
Уже дванадцять літ підряд
Лежить, як та руїна?
Якийсь чаклун зачарував,
Чи зайд це злая воля,
Чи ураган, чи землетрус,
За що така недоля?"
"Послухай, внучку, не шукай
Ні чар, ані чужинців,
Є Україна у нас, є -
Немає українців!"
Свидетельство о публикации №103090100435
С Уважением,
Таццяна Ягорауна 16.12.2003 07:43 Заявить о нарушении