Мить доброти...

Весна прийшла до нас на Україну.
З'явилися все перші квіточки
І я блукаю по моїй долині,
Співаю тихо мамині пісні...
Я назбіраю пролісків букетик!
(Вони такі прекрасні і прості)
І віднесу його я до матусі,
Скажу: "Матусю, це тобі!... "
А мама скаже: "Дякую, кохана,
Бо кращих квітів в світі не знаіти!"
З любов'ю пригорне мене до себе,
Подарувавши мить своєї доброти...
Весна завжди була чудовою порою,
Завжди вона подобалась мені.
Як перший сніг розтав уже у лісі,
а сонце світить там-у далині...


Рецензии