Вцюнчяздумкоюпротебе

В цю ніч я з думкою про тебе,
Про ту печаль що виє сич,
Про ті зірки! Про ті - на небі,
Що нагадали злих облич.

Закам'яніла кров,
Стікає краплями, як сік,
І незгасима та любов,
Згасає вже на вік.

Не бачить мені неба,
Не знать земних чудес,
Залишу я від себе,
Лише гранітний хрест!


Рецензии