Сумне рад сне кохання
........Про дзвони, квіти і пташок...
Сумне і радісне кохання
Заполонило всю мене.
Воно дає мені натхнення
І пишу вІрші я про це.
Часами в відчаї гіркому
Страждаю й мучуся одна...
А потім знов в душі палає
Любов чарівна і п"янка.
Сторінки Біблії гортаю
Й знаходжу в ній такі слова:
Любов ніколи не вмирає,
Бо там є Бог, де є Вона.
Любов - терпляча й милосердна,
Не заздрісна і не лиха,
І не чванлива, і не горда,
А лиш правдива і свята.
І що б мені не говорили,
І хто б мені не говорив -
Я все одно кохати буду!
Такою Бог мене створив!
(якийсь там день якогось року)
Свидетельство о публикации №103082300502