Яке найкраще в св т почуття?

Яке найкраще в світі почуття?
Із ним я прокидаюсь на світанні,
і не боїться часу і буття,
перемагаючи душі страждання,

яке приносить радість і тепло,
яке окрилює, даруючи надію,
долає відстані любі та нищить зло,
і здійснює всі нездійснені мрії?

Воно пробуждує стремління до життя,
і чисті задуми, і пристрастні бажання.
Святе і найсильніше почуття -
Це невмируще Істинне Кохання.


Рецензии