П сня для в трила

 Воно летить до тебе білим птахом,
 Лишаючи у небі легкий слід,
 І буде вічно крізь тебе шукати,
 І зможе будь-коли тебе знайти,
               моє кохання.
 
 Летить до тебе теплим літнім вітром,
 Я ж відчувати все про тебе мушу,
 Зігріє в день холодний твоє тіло,
 Обійме в день недобрий твою душу,
               моє кохання.
 
 Співає разом з птахами пісні,
 Промінням сонячним лоскоче вії,
 Щоб вранці посміхнувся мені Ти,
 Щоб був щасливий жити в цьому світі
               ти - моє кохання.

 Лину до тебе
           літнім вітром,
                білим птахом,
 
               моє кохання.



 


Рецензии
Яk гарно... Так i хочеться заспiвати...

Inna F.   16.10.2003 18:42     Заявить о нарушении
Співаймо разом )))))

Алиса Кэт   17.10.2003 11:09   Заявить о нарушении