Гаптоване самотн стю життя... начитавшись Yandel
Чужими почуттями сповнене
По вінця"
"...гей ти, вже вечір - винеси сміття
Та не філосовствуй там...
Ви тільки, людоньки, на нього подивіться..."
"Мене немає... Пиво "Оболонь"... - Так-так, за мить -
Штани картаті та картава жінка... Таке буття"
"Він елементарного не може зрозуміть
що я поклала задля нього все своє життя..."
...і довго ще кричали їхні душі, шукаючи для спокою хвилинку...
...одна пиляла другу, аби та, нарешті, в травні винесла ялинку...
***
Оригінал настрою тут...
http://www.stihi.ru/2003/08/16-213
Свидетельство о публикации №103082101050