За ким тво серце мр в цю мить

За ким твоє серце мріє в цю мить,
За ким же надія іскрою горить,
І хто твої руки цілує, і гріє,
І хто в своїх снах про тебе все мріє.
Весь час в моїй думці із біллю тремтиш,
Як свічка в душі все гориш і гориш,
Твої квіти не чують присутність мою,
Що ростуть у ногах, як наче в гаю.
Мій погляд гарячий зігріє тебе,
Тоді обернись і побачиш мене.


Рецензии