Maiya energiya

Sedish v svayom kubike, za chas do nachala.
Nad galavoi #83. Pahnet inergiei, zlostu, potom.
Dumaesh..."Suku ubu! No kak?"
Smotrish na sumku, otkrivaesh, odevaesh na-kaleniki.
Patom naski, sledushie shtani.
Levii kanyok, zatem pravii.
Zatyagivaesh tak silna, shto shnurki ruki jgut.
Zatem na-plechniki, patom na-lakotniki.
Nakonets, futbolku katorai ti gordishsya i predstavlyaesh.
#83, Na nei est krov ... ne tvoiya
A tavo kavo ti huyaril v proshloi igre.
Sel na skameiku, podumal, ugavaril odnu klushku.
Shlem, perchatki, dve klushki.
Pomalilsya...vstal, pashol...
"Suku ubil...prosta tak"


Рецензии