Хай ця мить не згора н коли

Хай ця мить не згорає ніколи,
Хай тремтить в моїй думці завжди,
Ті роки, промайнули по волі,
Незабаром промайнемо і ми.

Промайнемо – і нас не згадають,
Не згадають і наші роки,
Ті роки, що невпинно минають,
Що минули у цілі віки.
 
В моїй думці все ті вечори,
Вечори, що нас дивували,
Те життя – у полоні, у грі,
Та за грою хвилини спливали.

Та ще пам’ятаю коли –
З тобою серцями зустрілися ми,
Хай ця мить не згорає ніколи,
Хай тремтить в моїй думці завжди.


Рецензии