Розкажи мен
Я пройду їх, я зможу.
Най мені допоможуть
Вітер і солнце, трави і води,
Весняна доля, природня врода.
Не шукай мене, я тут скрізь і ніде
І нехай моя доля
Залишиться на волі, де
Вітер і солнце, трави і води,
Весняна доля, природня врода.
Напиши мені пісню про вогні,
Як тремтять небосхили
Від могутньої сили,
Залишусь поруч з ними, де
Вітер і солнце, трави і води,
Весняна доля, природня врода.
Свидетельство о публикации №103081200988
Алексей Багичев 23.10.2004 19:17 Заявить о нарушении