** роз рване намисто**

                Любов підійшла до вікна
                І сказала
                (Русяво майнув волосся подих):
                "Все, що могла, я зробила
                А зараз
                Розслабтесь, законні. Життя - не поле.
                А ви - не довічні на ньому
                Студенти."
                Розсипалось перлами намисто
                Раптом.
                Пташки цвірінчать на подвір"ї
                Буденно.
                І дощик неначе на вії
                Капнув.
                1998


Рецензии
Що мИнуло, то мИнуло.
Те, що садами линуло,
I що любов загинула
Вина тут не твоя.
То просто, чисто бiлими,
Краплинами несмiлими.
Розсипалось намистечко,
Як сльози, у гаях.

Дядька   24.10.2004 06:43     Заявить о нарушении
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.